top of page
Vyhledat
Obrázek autoraViktoria Dohnal

VÝROBA NAŠICH PRODUKTŮ

Kvalita, udržitelnost a jedinečnost – tři pilíře, na kterých nám v DERZE skutečně záleží.


Všehny naše kožené produkty se vyrábějí poctivě ručně na Moravě. Používáme kvalitní, certifikovanou! hovězí useň z Itálie, kterou odebíráme od českého dodavatele.


Šperky se vyrábí na severu Čech. Jedná se o české krystaly, šperky jsou potažené pravým stříbrem nebo zlatem. Nemusíte se bát, že by se vám po pár nošeních zničily, protože jsou ošetřeny speciální technologií proti černání.


Věříme, že jsou to šperky, které jednou předáte své dceři, nejlepší kamarádce, zkrátka komukoliv, na kom vám záleží a budou se dědit z generace na generaci.


Oblečení necháváme šít v Praze ve spolupráci se zkušenými švadlenkami. Všechny známe jménem a udržejeme s nimi hezké vztahy. Zakládáme si na etickém přístupu a udržitelnosti výroby. Naše produkty nevyrábí žádné děti v Bangladéši nebo Číně.


Všichni, kteří na DERZE spolupracují jsou malí podnikatelé, kteří svou práci dělají s láskou a odhodláním a my věříme, že je to na výsledném produktu znát.


Naším přáním je, aby byl každý náš kousek vaší radostí a podporujícím prvkem vašeho osobitého JÁ. Abyste se v něm cítili dobře nejen díky tomu, jak vypadá, ale i díky tomu, co stálo za jeho vznikem.




4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page